Viking Max-Tax Refund Сподели

Max-Tax Refund на Viking е най-добрата услуга за възстановяване на възстановяеми суми и надвнесени подоходни федерални и щатски данъци в САЩ, както и на удържани данъци в Англия.

Всяка година стотици участници в програмата Work and Travel USA, притежатели на различни неимигрантски и имигрантски визи за САЩ, както и участници в студентски бригади за Англия, се възползват от услугите ни.

Какво предлагаме ние?

ОПИТ

Viking предлага услугата още от самото създаване на фирмата и през годините се е утвърдила като експерт в изготвянето на данъчни декларации и възстановяване на данъци от САЩ и Англия.

БЕЗ ГРЕШКА

Основно предимство на Viking е, че разполага с автоматична система за изчисляване на данъчните декларации - тук човешките грешки са сведени до нула.

БЪРЗИНА

Гордеем се с бързината на установения ни процес по изготвяне, комплектуване и изпращане на документите на нашите клиенти за САЩ и Англия в рамките на 1 ден.

ФИКСИРАНА ЦЕНА НА УСЛУГАТА

Viking не удържа процент от възстановените данъци като комисионна. Цената на Max-Tax Refund e фиксирана. За да можем гъвкаво да отговорим на нуждите на нашите клиенти, предлагаме възможност за заплащане на услугата както преди, така и след получаването на чековете.

ЕФЕКТИВНОСТ

Ефективната ни система за следене обработката на документите от данъчната администрация позволява навременна реакция при изискване на допълнителна информация и документи от администрацията и решаване сложни казуси.

ПРОЗРАЧНОСТ

Предлагаме 100% прозрачна процедура за клиентите ни. Нашите агенти ще отделят достатъчно време, за да отговорят на въпроси и да разяснят процедурата от самото кандидатстване до получаването на чековете за възстановени суми.

КОМПЕТЕНТНИ СЛУЖИТЕЛИ

Всеки наш служител преминава през специално обучение, за да може качествено да изпълнява работата си.

Кандидатствай Online Сега!