Подаване на документи за връщане на данъци Сподели

Краен срок

Данъчната година в САЩ е от януари до декември и подаването на данъчно заявление трябва да стане до 15 април на следващата година. Данъчните закони в САЩ позволяват подаване на данъчно заявление до три години назад.

Ако дължиш данъци и закъснееш с твоята данъчна декларация, към сумата, която дължиш ще бъде добавена глоба за закъснението и ще започнат да се начисляват лихви.

Трябва ли да подаваш данъчна декларация?

Да. Американските данъчни закони изискват всеки, който работи в САЩ да подаде данъчна декларация. С вземането на виза, позволяваща работа в САЩ, ти си се съгласил да спазваш американските данъчни разпоредби, което те задължава да подадеш данъчна декларация. За да ти спестим евентуални проблеми сега или за в бъдеще, ние сме на разположение да обработим твоите документи в съответствие с американските данъчни наредби.

Работил си нелегално в САЩ и не знаеш дали трябва да подадеш данъчна декларация?

Да, независимо от имиграционния ти статут,  ти си задължен да подадеш данъчна декларация. В зависимост от доходите ти и стойността на платените данъци, най-вероятно подлежиш на данъчно възстановяване, за което ние можем да ти съдействаме.


  Какви видове данъци ми удържат Какво представляват W2 и 1048-S  

Кандидатствай Online Сега!


Топ Оферти 56 Оферти | Виж всички