Кои сме ние Сподели

Фирма „Вайкинг” е създадена през месец август 2002г.,  за да предложи на всички студенти редовно обучение в акредитирани университети различни програми за културен обмен в чужбина.

Ние сме специалиризани в предлагането на летни програми за културен обмен на млади хора.Вярваме, че чрез програмите за културен обмен, участниците на Вайкинг придобиват нови знания и умения , включително опознават по-добре самите себе си, своите общности и обществото като цяло.

Вайкинг предлага две опции на програмата Work and Travel USA. Допълваме портфолиото си и с услуги като Max-Tax Refund, чрез която възстановяваме удържани данъци от САЩ и Великобритания, продажба на самолетни билети, транспортни услуги и др. За удобство на нашите клиенти разработихме добра офис мрежа, която наброява 5 офиса в 3 държави – България, Македония и Хърватска. В България имаме представителства в София. В Македония можете да ни откриете в университетските градове Скопие, и Тетово, а в Хърватска офисите ни се намират в Загреб и Осиек .

Вайкинг е представител на пет американски компании ( спонсори  одобрени от Държавния департамент на САЩ).

Екипът на Вайкинг се състои от девет мотивирани бивши  Work and Travel участници.

Кандидатствай Online Сега!


Топ Оферти 56 Оферти | Виж всички