Tax Refund за Work and Travel USA участници Сподели

Доходите на всички хора, работещи на територията на САЩ подлежат на подоходно данъчно облагане. От чековете за заплата се правят удръжки с авансови данъчни вноски. 

Участниците в програмата за културен обмен Work and Travel USA обаче са длъжни да плащат само част от многобройните видове данъци в САЩ, а именно:

  • Федерален данък (Federal Income Tax)
  • Щатски данък (State Income Tax)
  • Местен данък (Local Income Tax)

Данъчната администрация на САЩ е освободила участниците в програмата Work and Travel USA от плащане на данъци за социално (Social Security) и здравно осигуряване (Medicare). Данъците, които дължат, се удържат директно от чековете и се превеждат на американската данъчна администрация. Подробна информация за вида и размера на удържаните данъци се получава с извлечение към чековете (paystub), което е препоръчително се пази. Стойността на авансовите данъчни вноски зависи от седмичното възнаграждение и от щата, в който се работи.

След края на Work and Travel USA програмата, чрез услугата на Viking - Max-Tax Refund, можеш бързо, лесно и прозрачно да възстановиш максимална част от удържаните ти данъци. За да се възползваш от услугата ни и да получиш обратно данъците си възможно най-бързо, те съветваме да се свържеш с нас веднага след връщането си в България.

Важно е знаеш, че ние НЕ удържаме процент от възстановените данъци като комисионна. Цената на Max-Tax Refund e фиксирана и можеш да избереш дали да платиш преди или след получаване на чековете си.


  Max-Tax Refund USA Какви документи да подготвиш  

Кандидатствай Online Сега!


Топ Оферти 56 Оферти | Виж всички