Открий Америка Сподели

Открий невероятния колоритен калейдоскоп на Америка! Тази млада страна на Запада обхваща такова разнообразие от климат, обичаи и етнически групи в огромните си размери, че е като жива енциклопедия.

Представи си изтънчеността и живота в "Голямата Ябълка" - New York City; смайващата есен на старомодно село Нова Англия; суматохата на университетския живот в историческия Бостън; великодушното и топло гостоприемство на Стария Юг; субтропичните нежни бризове на Флорида; средно-западните щати - сърце от красиви езера, гори и хълмове; "Дивият Запад" на Америка, простиращ се от скалистите Rocky Mountains до широките, отворени пространства на фермите в Тексас; Калифорния, където звездите светят от плажовете на Малибу, лифтовете на Сан Франциско или хълмовете на Холивуд.

Като участник в обменна програма в САЩ, ти не само ще подобриш английския си език, но също така ще получиш по-добро разбиране за разнообразието от хора на тази страна. Докато си в училище, ще задълбочиш своето разбиране за историята и обществото на тази разнообразна и постоянно променяща се страна. Научи от първа ръка защо американците са известни със своето "мога да го направя" отношение, докато си част от твоето училище и приемно семейство. Като член на твоето семейство-домакин, ще усетиш какво означава да живееш като американец. Независимо дали разговаряш със своите  "братя" или "сестри" или може би помагаш на приемните си родители да сложат масата за вечерята в неделя, ти ще обикнеш ежедневния живот, изпълнен със смях, любов и опознаване.

И ще се вълнуваш при посещаването на типична американска гимназия, където има милион и една дейности, в които да се включиш - в допълнение към ученето, разбира се. Можеш да свириш в група, да станеш мажоретка, да играеш в училищна пиеса, да се кандидатираш за ученическия съвет, да изучаваш изкуство, да се присъединиш към клуб за дебати, да пишеш за училищния вестник, или да играеш в голямо разнообразие от училищни спортове, включително баскетбол и футбол в американски стил. И това са само някои от възможностите. Участието в тези дейности е чудесен начин да се забавляваш, да бъдеш активен в твоето училище и общност и да се запознаеш с безброй нови приятели.

Кандидатствай Online Сега!


Топ Оферти 56 Оферти | Виж всички